babagan awake dhewe

Vetrapack minangka merek kita dhewe.Kita minangka produsen produk botol kaca khusus kanggo nyedhiyakake kemasan botol lan produk pendukung sing gegandhengan karo pelanggan global.Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, perusahaan kita wis dadi salah siji saka manufaktur anjog ing China.Workshop kasebut entuk sertifikat food grade SGS/FSSC.

Produk unggulan

  • Agung-Royal
  • Happy-Jam
  • JENGIMIEL
  • Lang
  • London-Jus
  • Naples-Drizzle
  • RA-Soda
  • Riva
  • Vom-Fass
  • Wild-Macan